Okul Öncesi Hakkında

OKUL ÖNCESİ  HAKKINDA

TED Zonguldak Koleji Vakfı Anaokulu olarak, eğitim felsefemiz öncelikle ailelerimizle işbirliği içinde çalışarak çocuklarımıza aile ortamı içinde eğitim verebilmektir. Çocuklarımızın okul öncesi eğitim yaşantıları mutlu ve anlamlı olduğunda ilköğretime bu olumlu duygularla başlamalarının başarılarını bir o kadar etkileneceğini düşünmekteyiz.

Uygun koşullar sağlandığında okul öncesi eğitimin amaçladığı hedeflere en iyi şekilde ulaşması kaçınılmazdır. Haftalık program çerçevesinde, İngilizce, Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Müzik, Dans, Halk Oyunları, Mandala Eğitimi, Değerler Eğitimi, Satranç, Yüzme gibi etkinlikler branş öğretmenleri tarafından yürütülmekte, bazı branş etkinlikleri atölyelerinde uygulanmaktadır.