12. GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ TÜM COŞKUSUYLA GERÇEKLEŞTİ.

12. geleneksel bahar şenliği 14-15 Mayıs 2018 tarihlerinde 11. Sınıf öğrencileri arasından seçilen komitemizin yoğun çalışması ve beyin fırtınaları sayesinde düzenlendi.
2 gün boyunca devam eden şenliğimiz sabah kahvaltısıyla başladı. 1.gün; madde tanıma, kulaklıkla ağız okuma, denge oyunu, penaltı ve üçlük yarışmaları yapıldı, akşamında da geleneği bozmayarak açık hava sineması düzenlendi.2. günde ise sembol devirme, mendil çekme, balonla futbol oyunu, bilgi yarışması, ayran içme ve halat çekme gibi çeşitli etkinliklerle öğrencilerimiz doyasıya eğlendi.
2 ay boyunca devam eden turnuvalardan şampiyon olan takımlarımız, kadın ve erkek öğretmenlerimizden oluşan futbol ve voleybol takımlarımızla karşı karşıya gelerek çok eğlenceli şov maçlarını yaptılar.
Yarışmalara katılan ve ödül alan öğrencilerimize ödülleri,TED Zonguldak Koleji Yönetim Kurulu ve okul idarecileri tarafından verildi.
Çok keyifli ve eğlenceli zaman geçirmemize katkısı olan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu haber 22.05.2018 - 15:06:04 tarihinde yazılmıştır ve 154 defa okunmuştur.