3 Yaş A Şubesi Yağmur Damlaları Sınıfı Aile Katılımı Etkinliği

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 3 yaş A şubesi Yağmur Damlaları Sınıfı “Ailem ve Ben” adlı aile katılımı etkinliğini gerçekleştirdi. İlk olarak Orff tekniği ile müzik eşliğinde “toplarla dans” oyununu oynayan öğrencilerimiz ve velilerimiz keyifli dakikalar geçirdiler. Ardından öğrencilerimiz legoları uygun renklere yerleştirdikleri eşleştirme oyununda, büyük bir heyecanla önce bitiren grup olmaya çalıştılar. Etkinliklerin son aşamasında tişört boyama için hazırlanan masalarda yerlerini alan öğrencilerimiz ve velilerimiz, yaratıcılıklarını ve el becerilerini kullanarak tişörtlerini tasarladılar ve boyadılar. Verimli ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğu ile etkinliklerin sonlandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu haber 02.03.2018 - 22:16:07 tarihinde yazılmıştır ve 306 defa okunmuştur.