4 YAŞ UĞUR BÖCEKLERİ PORTFOLYO SUNUMU

4 Yaş Uğur Böcekleri Sınıfı öğrencileri portfolyo günü etkinliğini gerçekleştirdiler. Yıl sonu Türkçe-İngilizce koro performansı için sahneye çıkan Uğur Böcekleri sınıfı öğrencileri izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. İlk olarak drama eşliğinde müzik performanslarını gerçekleştiren TED’ in minikleri ardından İngilizce performanslarını sergilemenin mutluluğunu yaşadılar. Sonrasında velilerimiz öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptıkları etkinliklerden oluşan sergiyi gezdiler. Etkinliğin ardından Portfolyo Sunumu için sınıflara geçen öğrencilerimiz yıl içinde yaptıkları etkinlikleri ailelerine sunmanın heyecanı içindeydiler. Velilerimiz de öğrencilerimizdeki gelişim ve değişimi gözlemlemenin ayrıcalığını yaşadılar. Emeği geçen herkese TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

Bu haber 28.05.2018 - 23:50:22 tarihinde yazılmıştır ve 153 defa okunmuştur.