5 YAŞ YAPRAKLAR PORTFOLYO SUNUMU

5 Yaş B Yapraklar sınıfı öğrencileri bu yıl  TED Zonguldak Koleji Anaokulunda edindikleri öğrenme deneyimlerini iki bölümden oluşan Portfolyo Günü Etkinliğinde aileleri ve okul büyükleri ile paylaşmanın gururunu yaşadılar.

Öğrencilerimiz etkinliklerinin birinci bölümünde TED sahnesinde İngilizce konuşma ve anlama becerileri ile İngilizce performans sunumlarını; ritim ve koro çalışmalar ile de Müzik performans sunumlarını keyifle gerçekleştirdiler.

Etkinliklerinin ikinci bölümünde aileleri ile birlikte anaokulumuza geçen öğrencilerimiz, burada sınıf öğretmenleri ve görsel sanatlar öğretmenleri rehberliğinde yaptıkları çalışmaları,  yönlendirme soruları aracılığı ile aileleri ile paylaştılar.

Portfolyo günü etkinliğimize katılarak öğrencimizin kendindeki gelişimi ve değişimi görerek kendisiyle gurur duymasını sağladıkları için velilerimize TED Zonguldak Koleji Anaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz…

Bu haber 01.06.2018 - 22:45:47 tarihinde yazılmıştır ve 101 defa okunmuştur.