BİZ DE YEMEKTEYİZ!

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri rehberliğinde 1. dönem başında planlamış oldukları ikinci bir sosyal etkinliği de bugün gerçekleştirdiler.

“Yemekte Görgü Kuralları” teması kapsamında okulumuza davet edilen BEÜ Öğretim Görevlisi Sayın Afitap BULUT ile TED Sahnesinde bir araya geldiler.

3. sınıf öğrencilerinin de katıldığı sunumda Öğretim Görevlisi Sayın Afitap BULUT öğrencilere “yemek öncesi hijyen, yemek sırası ve sonrasında uyulacak kurallar” ile ilgili uygulamalı bilgi paylaşımında bulundu.

Yemekte kurallara uymanın önemi ve toplumsal yaşamla ilişkisinin hissettirildiği sunuma öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Özellikle yemek öncesi hijyen konusunun öğrencilerin çok dikkatini çektiği, yönelttikleri sorular sırasında gözlemlendi.

Sunumun sonunda öğrenciler öğrendikleri ayrıntıları yemek sırasında davranışa dönüştürme heyecanı ile Sayın Afitap BULUT’a  teşekkür ettiler.

Bu haber 08.01.2018 - 13:42:57 tarihinde yazılmıştır ve 255 defa okunmuştur.