“Demokrasi Oyunu-Hangi Meyvelerden Meyve Salatası Yapalım?”

TED Zonguldak Koleji Özel Anaokulu  3 yaş Yağmur Damlaları, 4 yaş Uğur Böcekleri , 5 yaş Balarıları ve Yapraklar grubu öğrencileri oynadıkları “Demokrasi Oyunu-Hangi Meyvelerden Meyve Salatası  Yapalım?” etkinliğinin  sonucunda sandıklarından çıkan oylar doğrultusunda elma-mandalina, elma-nar, muz-nar meyvelerini kullanarak meyve salatalarını yaptılar. Meyve salatalarını yaparken ince motor becerilerini kullanarak el-göz koordinasyonlarına, bütün-yarım-çeyrek kavramlarını kullanarak matematik becerilerine, tatlı-ekşi-sulu gibi kavramları kullanarak fen becerilerine ve hep birlikte afiyetle meyvelerini yiyerek de sosyal becerilerine katkıda bulundular.  Öğrencilerin çok keyif alarak yaptıkları etkinlikte sınıf öğretmenleri öğrencilere rehberlik ettiler.

Bu haber 16.11.2017 - 11:04:21 tarihinde yazılmıştır ve 331 defa okunmuştur.