İLKOKULUMUZU TANIYORUZ

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 5 Yaş A Bal Arıları ve 5 Yaş B Yapraklar Sınıfı öğrencileri  Oryantasyon Etkinlikleri kapsamında İlkokulumuzu ziyaret ettiler.1-A ve 1-B sınıflarına misafir olan minik TED’ liler önümüzdeki yıl ilkokula başlamanın heyecanını şimdiden yaşadılar.İlk ziyaretlerinde sınıf öğretmenleri ile tanışarak sorulan sorulara cevaplar verdiler. Sınıf ve okul kuralları ile ilgili karşılıklı sohbet ettiler. 4. Sınıf öğrencilerinin origami tekniğiyle hazırlamış oldukları barış güvercinlerini aldıktan sonra, okulun bölümlerini gezerek okulu tanımaya çalıştılar. Ziyaretlerinin ikinci aşamasında sınıf öğretmenleri ile“Tombala” oynayan minik TED’ liler bir sonraki aşamada da kitap çalışması yaparak etkinliklerini sonlandırdılar.

Bu haber 29.05.2018 - 16:31:48 tarihinde yazılmıştır ve 68 defa okunmuştur.