ORTAOKUL ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM PROGRAMIMIZ 26.09.2018 TARİHİNDE TED SAHNESİ'NDE GERÇEKLEŞTİ...

Okulumuz, öğrencilerinin akademik gelişimlerinin yanında sosyal yönden gelişmeleri için de onlara her türlü desteği sağlar.Bu kapsamda; öğrencilerimizin sosyal, bedensel ve kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda potansiyel farklılıklarını ortaya çıkarabilmek düşüncesiyle gerçekleştirilen "Öğrenci Kulüpleri" eğitim uygulamalarımızın çok önemli bir parçasıdır.Her öğrencimizin öğretim yılı boyunca, kişisel yetenekleri ve istekleri doğrultusunda, ücretsiz bir öğrenci kulübüne devam etmesi sağlanır.
Kulüp Tanıtım Programımızda öğrencilerimize aşağıdaki kulüpler kulüp danışman öğretmenleri tarafından tanıtılmıştır:

SPEAKING AND DRAMA KULÜBÜ

DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ

JUNIOUR MUN KULÜBÜ

AKIL OYUNLARI KULÜBÜ

ROBOTİK KULÜBÜ

BİLİM, FEN VE TEKNOLOJİ KULÜBÜ

KARİKATÜR KULÜBÜ

MÜZİK KULÜBÜ

GRAFİTİ VE DUVAR RESMİ KULÜBÜ

MODERN DANS KULÜBÜ

BASKETBOL KULÜBÜ

YÜZME KULÜBÜ

KISA FİLM VE FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ

KAREOKE KULÜBÜ

Bu haber 26.09.2018 - 17:25:12 tarihinde yazılmıştır ve 86 defa okunmuştur.