SAĞLIĞIMIZ İÇİN ADIM ADIM…

Okulumuz ikinci sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Semra Atalı, Gökşin Onat Ergin ve Hacer Kılıç rehberliğinde güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

Hayat Bilgisi Dersi “Sağlıklı Yaşam” teması kapsamında planlanan ve yapılan etkinliğe okulumuz velilerinden Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikobiyoloji  Uzmanı Dr. Berna Özdemir, Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Meral Göktürk ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Nuran Karakaya  katıldılar.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikobiyoloji  Uzmanı Dr. Berna Özdemir Kepek  “mikropların bulaşma yolları, mikrobik hastalıklar ve mikroplardan korunma” konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Meral Göktürk “diş sağlığını korumada beslenmenin önemi, dişlerin korunması ve sağlıklı gelişimi ile ilgili uyulması gereken kurallara”  dikkat çekti.

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Nuran Karakaya ise “kulak- burun-boğaz sağlığı ve hastalıklarından korunma yolları  ile ilgili”  bilgilerini öğrenciler ile paylaştı.

2. sınıf öğrencilerinin yanı sıra 3. Sınıf öğrencilerinin de izleyici olarak katıldığı etkinlik öğrencilerin meraklı soruları ile zenginleşti. Bu tür etkinlik ve katılımların günlük yaşamda farkındalık yaratarak,  öğrenmeyi zenginleştirdiği  gözlemlendi.

Okul Müdürü H. Naci Eyüpoğlu, etkinliği düzenleyen 2. Sınıf öğretmenlerine ve etkinliğe katılan velilerimize teşekkür etti.

Bu haber 27.12.2017 - 16:19:53 tarihinde yazılmıştır ve 277 defa okunmuştur.