TED Genel Merkezinden Ziyaret

Bugün TED Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU başkanlığındaki heyet Zonguldak ilimizi ve okulumuzu ziyaret ettiler. Heyette, Genel Başkanımız Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU'nun yanında Genel Merkez Danışmanımız ve eski Talim Terbiye Kurulu Başkanı Sayın Emin KARİP ile Danışman Sayın Berkay ORHANER vardı. Heyet okulumuza gelerek önce okul Müdürleri ile görüştüler. Ardından okul aile birliğimiz ile görüş alışverişinde bulundular. Ardından önce Anaokulumuzu gezerek okul yemekhanemizde yenilen yemekten sonra 8., 9., 10., 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle TED Sahnemizde sohbet eden heyet saat 15.00' de Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Muharrem AKDEMİR’ i ziyaret ettiler. Güzel ve anlamlı sohbetin ardından Genel Başkanımız son olarak saat 16.30 da tüm öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlimizi ve fiziki yönden yenilenen okulumuzu ziyaret ederek bizi dinleyen, yanımızda olan ve bizden bilgi alışverişinde bulunan başta Genel Başkanımıza ve heyetteki tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bu haber 20.09.2018 - 18:43:33 tarihinde yazılmıştır ve 164 defa okunmuştur.