TED’ İN MİNİKLERİ YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 5 YAŞ A ve B(Bal Arıları ve Yapraklar) grupları olarak “Sağlıklı Yaşam ve Bedenim” teması kapsamında bu hafta Market gezisindeydiler.

Gezi esnasında öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde trafik ışıkları ile beslenme oyunu, alışveriş listesi, ürünlerin son kullanma tarihlerini ve barkotlarını inceleme gibi etkinlikler ile “Bilinçli Tüketici Nasıl Olunur?”, “Sağlıklı Beslenme İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?” sorularının cevaplarını yaşayarak öğrenme fırsatı buldular.

Gezi sonrası Market yetkililerince verilen ikramlarını alan öğrencilerimiz bir geziyi daha keyifle tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Mağaza Müdürü, Müdür Yardımcısı ve çalışanlarının güler yüzü ve ilgisi ile gezimizi güven içerisinde amacına uygun olarak tamamladık. TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU olarak market sorumluları ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Bu haber 11.12.2017 - 15:45:55 tarihinde yazılmıştır ve 225 defa okunmuştur.