TED’ Lİ MİNİKLERİN DOĞA SEVGİSİ

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Anaokulu 4 Yaş Uğur Böcekleri sınıfı öğrencileri TEMA Vakfı işbirliği ile başta toprak olmak üzere, doğa ve doğal varlıklar konusunda öğrencilerin farkındalık düzeyine katkıda bulunmak amacıyla yürüttüğü MİNİK TEMA Programı’ nı 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında başarıyla tamamlamanın sevincini yaşadı.

“İçerde Çocuk Kalmasın!”, “Toprak Dersem Çık!”, “Önüm, Arkam, Sağım, Solum Toprak!” sloganlarıyla daha çok dışarıya çıkan, oyunla ve keşfederek öğrenen, öğrenirken doğada zaman geçiren, kendine güveni artan TED’ in küçük bireyleri yıl içinde yaptıkları çalışmaları okulumuzu ziyarete gelen TEMA Vakfı gönüllülerine keyifle anlattılar. Sınıf öğretmenine teşekkür belgesini sunan TEMA Vakfı gönüllüleri, öğrencilerimize de “MİNİK TEMA” yaka rozeti hediye ettiler. Hediyelerini alan öğrencilerimiz artık birer doğa dostu olduklarının bir kez daha farkına vardılar.

TED Zonguldak Koleji Anaokulu ailesi olarak öğrencilerimizin ilk yıllarında doğa sevgisini kazandırmak ve sürdürülebilirliğe yönelik doğru tutum ve davranışlar kazanmalarına fırsat tanıyan TEMA Vakfı gönüllülerine teşekkür ediyoruz.

Bu haber 01.06.2018 - 20:32:08 tarihinde yazılmıştır ve 162 defa okunmuştur.