TED ZONGULDAK KOLEJİ ÖZEL ANAOKULU TANITIM GÜNÜ

TED Zonguldak Koleji Özel Anaokulu Esas 67 Burda AVM’ de hafta sonu “Okul Tanıtım Günü Etkinliği” düzenledi. Gün boyunca ziyaretçilere açık olan tanıtım standına çocukların ve yetişkinlerin ilgisi oldukça büyüktü.
  1958 yılından bu yana Cumhuriyetin ilk şehrinde kurulan 2. TED okulu olmanın verdiği gururla öğrencilerimizAnaokulundan Üniversiteye kadar TED’ li olmanın mutluluğunu ve ayrıcalığını yaşarlar.
  TED Zonguldak Koleji Özel Anaokulu olarak; Atatürk ilkeleri ışığında, Atatürkçü düşünceye sahip, özgüveni gelişmiş, ahlaki ve kültürel değerlerini koruyan, yaratıcılığı ön plana çıkaran, keşfeden, sorgulayan, yaparak-yaşayarak anlamlı deneyimler kazanan ve doğayla dost bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurum olarak ikinci okul tanıtım günlerinin 9 Haziran 2018 Cumartesi günü yine Esas 67 Burda AVM’ de düzenleneceği paylaşıldı.

Bu haber 04.06.2018 - 18:56:24 tarihinde yazılmıştır ve 97 defa okunmuştur.