TED ZONGULDAK KOLEJİ ÖZEL ANAOKULUNDAN 220 BİN ADET MAVİ KAPAK

TED Zonguldak Koleji Özel Anaokulu öğrencileri 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı başında başlatmış oldukları Sosyal Sorumluluk Projesi dahilinde “Mavi Kapak Toplama Kampanyası” nı başarı ile sonlandırdılar.
  Bacaklarını bizler gibi kullanmayan bireyler için yola çıkan minikler engelsiz bir yaşam için özgürlüğü hayal edenlere umut oldular.
  Plastik kapakları teslim törenine Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Muharrem AKDEMİR, Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent KANTARCI, TED Zonguldak Koleji Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın Burçin BAHADIR, TED Zonguldak Koleji Vakıf Başkanı Sayın Ahmet İSFENDİYAR, TED Zonguldak Koleji Özel Anaokulu Müdürü Sayın H. Naci EYÜPOĞLU,Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Zonguldak Bölge Sorumlusu Sayın Cem Cemal ÜNAL, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz katıldılar.
  Topladıkları 220 bin adet (295 kg), plastik kapak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yetkililerine teslim edilirken,akülü tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına aracılık etmenin kıvancını yaşayan minik TED’ liler, gelecek yıl için de sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Bu haber 08.06.2018 - 11:53:11 tarihinde yazılmıştır ve 196 defa okunmuştur.