TED ZONGULDAK KOLEJİNDEN NAMAZGÂH İLKOKULUNA GİDEN GÖNÜL YOLU

TED Zonguldak Koleji Vakfı öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Gökçebey-Namazgâh İlkokulunu kışın da unutmadı. Sosyal Bilimler Zümresi ile 11. Sınıf öğrencilerimizden oluşan komite, gönül bağı kurdukları minik kardeşleri için okul çapında yardımlaşma kampanyası başlattı. İlkokuldan liseye tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve Vakıf Yönetim Kurulunun maddi destekleriyle Namazgâh İlkokulundaki tüm kardeşlerimizin kışlık kıyafet ihtiyaçları karşılandı.
Minik kardeşlerimize hediyelerini sunmak için bugün Namazgâh İlkokulundaydık. Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan öğrencilerimiz hediyelerini verirken, Okul öğrenci başkanımız, Okul müdürünün daha önceden ilettiği ‘bu çocuklar henüz deniz görmedi’ sözünü hatırlatarak Vakıf Başkanımız sayın Burçin BAHADIR’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tüm Namazgâh İlkokulu öğrencilerini okulumuza davet ettiğini belirtti.
Tekrar görüşmek üzere Gökçebey’den ayrılırken hem minik kardeşlerimizin hem de bizim içimiz sıcacıktı.

Bu haber 16.01.2018 - 14:47:39 tarihinde yazılmıştır ve 344 defa okunmuştur.