YIL SONU PİKNİĞİMİZ

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel İlkokulu olarakgünlük hayatımızın bir parçası olmaktan giderek uzaklaşan doğayla, öğrencilerimizin kucaklaşması amacı ile 02Haziran 2018 Cumartesi günü Muslu Tepeköy Piknik Alanı’ nda bir piknik gerçekleştirdik. Kurucu Temsilcimiz Sayın Burçin BAHADIR' ın girişimiyle tüm piknik alanı bize aitti.

Amacımız bir etkinlikten diğerine koşan çocuklarımızı doğayla buluşturmak, doğayla aralarında bir bağ kurmalarını sağlamak, meraklı, araştırmacı, gözlemci yönlerini ortaya çıkarmak, sağlıklı, mutlu, stressiz ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamaktı.

Heyecan ve mutlulukla yola çıkan öğrencilerimiz uçurtmalarını uçurdular, beden eğitimi, görsel sanatlar öğretmenlerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklere katılıp oyunlar oynadılar. Okulumuzdan götürüp kurduğumuz balon oyuncakları üzerinde oynayarak keyifli ve mutlu bir gün yaşadılar.

Öğlen kurulan mangalda hazırlanmış yemeklerini, devamında dondurma ve pamuk şekerlerini yiyerek güç kazanan öğrencilerimiz, dönüşte piknik alanında çevre temizliği yapıp doğaya saygılı olduklarını gösterdiler.

Bu haber 04.06.2018 - 16:34:14 tarihinde yazılmıştır ve 108 defa okunmuştur.