İdari İşler

TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Okulları Basın ve İdari İşler Birimi kurum içi ve kurum dışı iletişim stratejisinin belirlenmesini ve bu doğrultuda yapılacak dari İşler  çalışmalarının planlanmasını sağlar. Kurumumuzda gerçekleştirilen sosyal ve kültürel faaliyetler, öğrencilerimizin çeşitli alanlarda elde ettikleri başarılar, reklam çalışmaları ve veli-öğretmen görüşme günlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi  için gerekli duyuru ve tanıtım faaliyetlerini yerine getirmek başlıca görevlerindendir.

İdari İşler  Birimi olarak diğer birimlerle koordineli bir şekilde çalışıp okulumuzda gerçekleştirilen her türlü etkinliği velilerimize duyurmak adına periyodik olarak veli bilgilendirme kitapçıkları hazırlayan birimimiz diğer birimlerlede dergi, kitapçık, broşür vb. yayınlarının tasarlaması için destek olmaktadır.

İdari İşler  Birimi tarafından hazırlanan resmi internet sitesi www.tedzonguldak.k.12.tr okulla ilgili her türlü bilgi, haber, fotoğraf, sunum kısacası tüm görsel faaliyetleri kapsamaktadır.

Temel amacı müşterilerine olumlu bir imaj ve yüksek bir itibar sağlamak için pozitif yönde hareket eden, veli- okul ilişkilerinde iş birliği içinde olarak gerekli çabayı gösteren İdari İşler Birimimiz bireysel, örgütsel veya sosyal amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli  ilişkilerin başlatılması, geliştirilmesi ve sürdürülebilmesi doğrultusunda yürütülmektedir.

İDARİ İŞLER DEPARTMANI ÇALIŞANLARI :

Telefon – Faks : 0 372 252 34 67

Santral : 0 372 252 21 11 – 253 10 14 – 253 35 05 (Pbx)

Dahili : 156- 147

İDARİ İŞLER İLETİŞİM BİLGİLERİ :
E-mail : info@tedzonguldak.k12.tr