Okul Müdürünün Mesajı

Değerli TED Zonguldak Koleji Ailesi,

TED Zonguldak Koleji Vakfı Yönetim Kurulu ve TED Genel Merkezi tarafından Eylül 2012 tarihi itibarıyla bana takdir edilen görevin gurur ve heyecanını yaşıyorum.

1983 yılında TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesinden mezun oldum. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü’nde lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 1989 yılında mezun olduğum okulumda matematik öğretmeni olarak göreve başladım.

Vizyonumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten emanet aldığımız meşalenin ışığında, öğrencileri hayata hazırlayan; akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası düzeyde etkin öğrenci yetiştiren; farklı eğitim modellerini çağdaş normlara taşıyan; dinamik yapısı nedeniyle, öncelikle tercih edilen; üyesi olmaktan daima onur duyulan örnek bir okul olmaktır.

Bu vizyon doğrultusunda her yeni öğretim yılında yapacaklarımızın bir önceki yıldan daha başarılı ve güzel olacağına inanıyoruz. Bu başarıları elde etmede tek güvendiğimiz eğitim sistemimiz, disiplin anlayışımız, TED genel merkezinin desteği, ekip olarak hareket etme, bizlere inanan veli ve öğrencilerimizdir. Bu başarıya giden yolda kurumsal bilinç içinde hareket etmenin ve ekip çalışmasının önemine inandım ve inanacağım.
TED’ li olmaktan gurur duyan binlerce öğrencimiz ve aramıza katılan, bize güvenen yepyeni yüreklerle beraber nice başarılar yaşayacağımıza gönülden inanıyorum.

Saygılarımla,

Ali Fuat SOYDAŞ