Misyon - Vizyon

MİSYON

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL OKULLARI anasınıfından başlayıp ilköğretim ve orta öğretim boyunca Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimsemiş sürekli yenilenen bünyesiyle öğrencilerimizin değişik niteliklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak Türkiye ve dünya içinde kendilerine güvenen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

VİZYON

Ulu Önder M.K.Atatürk’ten emanet aldığı meşalenin ışığında, öğrencilerini hayata hazırlayan; akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası düzeyde etkin öğrenci yetiştiren; farklı eğitim modellerini çağdaş normlara taşıyan; dinamik yapısı nedeniyle, öncelikle tercih edilen; üyesi olmaktan daima onur duyulan bir okul olmaktır.